tiistai 23. huhtikuuta 2013

Valitusvirsiä


Olin viime viikon kipeenä ja ilman nettiä, minkä takia ei tullu päivitettyä ja eipä oo hirveesti muutenkaa ollu kerrottavaa. Naapurit eli nää muut vaihtarit, jotka asuu myös täällä (Haaren) on ollut kuitenki tosi mukavia. Ne kävi tarkastamassa joka päivä mun vointia ja sanoivat auttavansa mua parhaansa mukaan. Ne toivat mulle jopa yhtenä päivänä lääkkeitä, teetä ja keksejäkin ^_^.

Aachen is known for it's famous cookies called Nobis Printen

Sairastelun vuoksi missasin viime viikolla muutamat bileet ja illanistujaiset. Eniten harmittaa intialaisen kaverini luona järjestetty illallinen, missä tarjoiltiin jotain vegaanisafkaa. Torstaina päätin kuitenkin lopettaa kipeenä olemisen ja osallistuin Erasmus -bileisiin Club Apollolla. Meininki muistutti Iltatähden vaihtaribileitä isommassa mittakaavassa.. Sukupuolijakauma painautui vahvasti miesvoittoiseksi, paska haisee ja geeliä ei voi olla liikaa? Näiden juhlien hype oli kuitenki sen verran suuri etten halunnut missata bileitä.
 

lappeen Rannan wappukin on jo avattu ja harmittaa vähän etten päässyt itse olemaan mukana. Huhujen mukaan meno on kuitenkin ollut mahtavaa ja ehkä jopa vähän riistäytynyt käsistäkin. Täällä Aachenissa on hyvin paljon suomalaisia, jonka takia minutkin kutsuttiin viettämään perinteistä suomalaista wappua 30.4-1.5 :). Myös saksalaiset viettävät vappua ”labors day”, jonka takia kaikilla 1st of May on pyhäpäivä. Itsehän olen tuolloin Amsterdamissa, jonka takia jää näkemättä sekä saksalainen että suomalais-saksalainen versio kyseisestä juhlasta.

Ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä ni laitan tähän vähän kuvia matkan varrelta :)



Viime viikkojen aikana kävin myös vierailemassa paikallisella YTHS:llä kahdesti. Uni Klinik on yliopiston tiloissa toimiva sairaala. Toisaalta Aachenissa kaikki rakennukset ja organisaatiot tuntuu olevan jotenkin yhteydessä yliopistoon. Ensimmäinen vieraluni Uni Klinikille liittyi ranskalaisen ystäväni pyörtymiseen. Tällöin vietimme sairaalalla n. 9 tuntia enimmäkseen odotellen omaa vuoroamme.Toisella kerralla kävin hakemassa itselleni antibioottikuurin ja tällöin vierailu kesti vain kolme tuntia. Uni Klinikillä asioiminen ei oo muutenkaan kovin mukavaa, koska harvat työntekijät puhuvat siellä englantia ja kaikki tuntuu muutenkin hyvin sekavalta :D

Sairaalalla sijaitseva helikopterien laskeutumisalue tai joku vastaava ^^

Uni Klinikin katukuva. Ei oo kyl perinteisen sairaalan näkönen.

Seuraavat päivitykset on teemaltaan positiivisempia (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti